Servis

Održavanje računarskih sistema i sigurnosti

TEHNIČKA PODRŠKA ZA VAŠE POSLOVANJE

Servis Računara i Laptopova

Nudimo sve usluge vezane za hardver i softver, uključujući popravke i zamene delova, instalaciju i reinstalaciju sistema i programa, održavanje računara i dijagnostiku kvarova. Stručnjaci u servisu koriste najnoviju tehnologiju i alate kako bi pružili najbolju uslugu klijentima. Važno je redovno održavanje računara radi dugotrajnog i pouzdanog funkcionisanja.

Servis Mreža

Nudimo usluge instalacije, podešavanja i puštanja u rad mreža. Naši stručnjaci koriste najnoviju tehnologiju i alate kako bi pružili kvalitetnu uslugu klijentima. Bez obzira da li se radi o malom ili velikom poslovnom sistemu, naš tim će instalirati mrežu koja odgovara vašim potrebama. Nakon instalacije, vršimo podešavanje mreže kako bi se postigao optimalan rad. Na kraju, testiramo i puštamo mrežu u rad kako bi bila spremna za korišćenje. Za sve vaše potrebe vezane za instalaciju i podešavanje mreža, obratite se našem servisu.

Servis Štampača

Pružamo popravke, održavanje, prodaju potrošnih materijala i dijagnostiku štampača. Naši stručnjaci su osposobljeni da reše svaki problem vezan za štampače, bilo da se radi o laserskim, inkjet ili multifunkcijskim štampačima. Osim toga, nudimo i prodaju potrošnih materijala poput tonera, kertridža, bubnjeva i valjaka. Važno je redovno održavanje štampača kako bi se smanjili troškovi popravki i produžio vek trajanja štampača. Naša dijagnostika brzo i precizno pronalazi uzrok problema, kako bi štampač bio popravljen u najkraćem roku. Za sve vaše potrebe vezane za servis i održavanje štampača, obratite se našem timu stručnjaka.

Pored servisiranja, nudimo i

Tehničku podršku

Nudimo i tehničku podršku za naše klijente. Naš tim je spreman da pomogne u rešavanju tehničkih problema i odgovori na sva vaša pitanja. Uz našu podršku, možete biti sigurni da će vaši sistemi i uređaji raditi optimalno.

Prodaju

Nudimo sveobuhvatnu ponudu IT usluga koja uključuje servis i prodaju računara, laptopova, mreža, štampača i drugih uređaja, uz mogućnost kupovine komponenti poput procesora, grafičkih kartica, hard diskova i RAM memorija.

Kontaktirajte nas za brzu ponudu

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih mreža i analiziranje saobraćaja.