06 October, 2023

Ewe sajam tehnologije i tehnike 2023

Podeli
Ewe sajam tehnologije i tehnike 2023

Imali smo čast da učestvujemo na prestižnom Ewe sajmu tehnologije i tehnike, koji se održao 29. septembra 2023. godine.

Ovaj događaj je predstavljao vrhunsku priliku za nas da istražimo najnovije inovacije i tehnološka dostignuća, što je od suštinskog značaja za našu kompaniju. Ewe sajam tehnologije i tehnike je renomirana manifestacija koja služi kao izuzetna platforma za razmenu ideja, poslovno umrežavanje i upoznavanje sa najnovijim trendovima u tehnološkom svetu. Ovogodišnji sajam je okupio vodeće kompanije, stručnjake i entuzijaste iz različitih oblasti tehnologije, a mi smo ponosni što smo imali priliku da budemo deo ovog izuzetnog događaja. Na sajmu smo imali priliku da se upoznamo sa raznovrsnim softverskim rešenjima koja olakšavaju svakodnevni život, kao i sa naprednim tehnološkim uređajima koji unapređuju efikasnost i produktivnost u različitim industrijama

image

Ovo iskustvo nam je omogućilo da steknemo dublji uvid u najnovije tehnološke trendove i da identifikujemo potencijalne prilike za unapređenje naših proizvoda i usluga.

Želimo da se zahvalimo firmi Ewe na dugogodišnjoj saradnji i podršci. Njihova posvećenost promociji tehnološkog razvoja i inovacija je neizmerna, i mi smo izuzetno zahvalni što smo deo njihove mreže partnera. Očekujemo sa nestrpljenjem buduće projekte i prilike za zajednički rad. Učestvovanje na Ewe sajmu tehnologije i tehnike je za nas bila inspirativna i obogaćujuća avantura, i radujemo se budućim prilikama da nastavimo sa istraživanjem i doprinosom tehnološkom napretku.

image
image
image
image

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih mreža i analiziranje saobraćaja.