22 March, 2023

CNT - Predstavljamo naš novi sajt!

Podeli

Dragi posetioci, naš sajt je dizajniran kako bi vam olakšao pristup svim našim uslugama i informacijama koje su vam potrebne. Od servisa računara i laptopova, preko hostinga i prodaje domena, do web programiranja i uslužnog programiranja, nudimo širok spektar usluga koje su prilagođene vašim potrebama.

Sa ponosom vam predstavljamo naš novi sajt koji je zvanično pokrenut! Kao vodeća kompanija za tehničko obezbeđenje i IT usluge, naša kompanija se bavi servisom računara, laptopova i mreža, hostingom (naš hosting), prodajom domena, prodajom komponenti i sklapanjem računara, web programiranjem, kao i uslužnim programiranjem.

Naš tim iskusnih stručnjaka stoji vam na raspolaganju za sve vaše potrebe u oblasti informacionih tehnologija. Bez obzira da li vam je potreban popravak vašeg računara ili laptopa, instalacija i podešavanje mreže, kupovina novog računarskog hardvera ili programiranje web sajta, možete se osloniti na nas.

image
JNA 126, Ruma 22400
image
Da, ovo je naš poslovni prostor

Naš cilj je da vam pružimo najkvalitetnije usluge po najpovoljnijim cenama na tržištu. Uveravamo vas da će naši stručnjaci naći najbolje rešenje za vaše potrebe, a naše usluge su prilagođene svim korisnicima, od pojedinaca do malih i srednjih preduzeća.

Ostanite u toku sa najnovijim informacijama iz IT sektora i našim uslugama posetom našeg sajta. Vaša podrška nam je od velike važnosti, stoga vas pozivamo da nam se pridružite i budete deo naše zajednice.

Vaš,

CNT tim

Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih mreža i analiziranje saobraćaja.