13 October, 2023

CNT na prvoj Mađarskoj NOG Konferenciji

Podeli
CNT na prvoj Mađarskoj NOG Konferenciji

Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da je naš kolega Baji Zsolt prisustvovao prvoj mađarskoj NOG konferenciji!

Ova konferencija predstavlja izvanrednu priliku za učenje, umrežavanje i razmenu iskustava iz oblasti obrazovanja i tehnologije. NOG konferencija je okupila stručnjake, edukatore i profesionalce iz industrije kako bi zajedno istražili najnovije trendove i inovacije u oblasti obrazovanja.

image

Baji Zsolt je aktivno učestvovao u ovoj inspirativnoj manifestaciji, gde je imao priliku da se upozna sa vodećim stručnjacima iz različitih oblasti i razmeni dragocena iskustva. Njegovo prisustvo na NOG konferenciji doprinosi našem timu bogatim znanjem i novim perspektivama koje će nam pomoći da ostanemo u toku sa najnovijim inovacijama u oblasti obrazovanja i tehnologije.

Ponosni smo na našeg kolegu i zahvalni što je predstavljao našu kompaniju na ovako prestižnom događaju. Sigurni smo da će njegova prisutnost unaprediti našu saradnju sa stručnjacima iz Mađarske i širom sveta.

Nastavljamo da podržavamo naše kolege u njihovim nastojanjima da se usavršavaju i prate najnovije trendove u svojim oblastima, a NOG konferencija je primer kako se trud i posvećenost isplate.


Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih mreža i analiziranje saobraćaja.