09 October, 2023

Najava konferencije ‚‚DigiTrans˝

Podeli
Najava konferencije ‚‚DigiTrans˝

Unija poslodavaca Vojvodine, uz podršku Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam, organizuje konferenciju pod nazivom 'Digi Trans' 2. novembra 2023. godine.

Glavni cilj ovog događaja je pružiti podršku članovima Unije poslodavaca Vojvodine, preduzetnicima, zanatlijama i malim i srednjim preduzećima u sticanju neophodnih znanja i veština za uspešno vođenje svojih firmi. Fokus konferencije će biti na aktuelnim promenama i procesima digitalne transformacije, sa namerom da se kroz niz predavanja omogući pristup novim informacijama i trendovima.

Posebno se ponosimo time što će na ovoj konferenciji učestvovati i naša firma 'Centar Novih Tehnologija'. Naše prisustvo i doprinos će dodatno obogatiti događaj, pružajući dodatne perspektive i resurse za sve prisutne. Radujemo se što ćemo zajedno sa njima istražiti nove mogućnosti i izazove digitalnog doba.

Pozivamo sve zainteresovane da se pridruže konferenciji 'Digi Trans' kako bi zajedno radili na unapređenju poslovanja i uspehu u digitalnom svetu."

Rezervišite vaše prisustvo na linku: https://digitrans.pro/


Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih mreža i analiziranje saobraćaja.