29 November, 2023

Samsung Internet pregledač sada dostupan za preuzimanje na Windows računarima putem Microsfot prodavnice

Podeli
Samsung Internet pregledač sada dostupan za preuzimanje na Windows računarima putem Microsfot prodavnice

Juče je objavljeno da je Samsung Internet pregledač dostupan za preuzimanje na Windows 10 i 11 putem Microsoft prodavnice, označavajući prvi put da je Samsung lansirao svoj web pregledač za Windows platformu.

Samsung Internet pregledač sada možete preuzeti iz Microsoft prodavnice. Današnja informacija je iznenadila, budući da je Samsung postao najnovija kompanija koja je predstavila svoj pregledač za Windows operativni sistem, pridružujući se većem broju internet pregledača, uključujući Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox, Opera i Brave.

Iako postoji mnogo pregledača dostupnih za vlasnike Windows 10 i 11 računara, Samsung je odlučio proširiti svoje prisustvo i na ovoj platformi. Verzija ovog pregledača već godinama postoji na Samsung Galaxy pametnim telefonima i tabletima, kao i na svim Android uređajima. Nova Windows verzija sada je dostupna za preuzimanje na svim desktop računarima, laptopovima i tabletima sa Windows 10 i 11 putem Microsoft prodavnice, nevezano za to da li su proizvedeni od strane Samsunga.

Android verzija Samsung Internet pregledača privukla je veliki broj korisnika koji veruju da se ponaša bolje od Google Chrome pregledača na mobilnim uređajima. Ostaje da se vidi kako će se ova nova verzija ponašati na Windows platformi.

Prema izveštaju portala SamMobile, Samsung Internet pregledač na Windows-u delimično podržava sinhronizaciju sa Android verzijom. Prijavljivanjem na ovaj pregledač putem Samsung naloga, istorija pregleda, obeleživači, sačuvane stranice i otvorene kartice biće sinhronizovane između Android i Windows verzija. Međutim, sinhronizacija sačuvanih lozinki još uvek nije podržana.

Samsung Internet nudi ograničenu sinhronizaciju između platformi

Pored toga, podržane funkcije uključuju režim inkognito, podršku za blokiranje oglasa i mogućnost uvoza istorije pregleda, obeleživača i pretraživača iz drugih pregledača, uključujući Edge i Chrome.

Ostaje da se vidi da li će korisnici preći na Samsung Internet umesto Chrome-a ili Edge-a, te se takođe nadamo da će Samsung pružiti podršku i dodavati nove funkcije Windows verziji pregledača kako bi se etablirao kao ozbiljan konkurent među PC internet pregledačima ili će ovo možda biti kratkotrajna pojava.

Ako Samsung Internet pregledač ne možete naći preko microsoft store pretrage možete preuzeti sa ovog linka: https://apps.microsoft.com/detail/XPDCMJG5PTR3TP?hl=en-us&gl=US


Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa, pružanje funkcija društvenih mreža i analiziranje saobraćaja.